Ga mee op ontdekkingsreis…

Wat zijn jouw persoonlijke of professionele ambities? Waar staan jullie voor als team? Tijdens de talent expedities verkennen we zeeën van mogelijkheden en varen jouw koers.

Wanneer je jouw vermogens op de kaart wilt zetten, sta je voor de taak je te oriënteren ten opzichte van je talenten en idealen. Waar sta je nu? Waar wil je naar toe? Hoe ga jij je doelen bereiken?

Ga mee op expeditie naar de bergen van werk met de hoge pieken op het toppunt van frustratie. Aan de voet van de berg stoppen we onze rugzak vol met verwachtingen in Stress: de stad die nooit slaapt. In de drukke haven stappen we in een bootje en laten ons meevoeren op de ideeënstroom tot de bronnen van onze inspiratie. We staan stil en vragen ons af: Hoe zie ik mezelf als professional? Waar wil ik nu eigenlijk ècht voor gaan?

Hoe bepaal jij jouw juiste richting?

Wandelend langs het luchtkasteel bereiken we de andere kant van de berg. Tegen de helling glooien akkers van potentieel. Wat staat daar in bloei? Hoe kom je daar? Door het woud van angst en beven? Kies je het hazenpad? Of liever langs de stoom van adrenaline dwars door onbekend gebied?

Voor wie?

De expedities van Topografie van Talent zijn bedoeld voor mensen die zo goed mogelijk uit de verf willen komen in hun persoonlijke en professionele leven en willen schitteren. Het is geschikt voor mensen op zoek zijn naar hun kracht of ook voor hen die behoefte hebben aan verdieping. Iedere expeditie is maatwerk. Iedere tocht is een ontdekking naar het beste wat jij in huis hebt: jouw kwaliteiten en talenten!