Wie ben ik?

Karakteristiek

Wetenschappelijke inzichten en praktische ervaring gaan hand in hand in mijn werk. Samen richten ze zich op talent: mensen en organisaties laten groeien en hun (veer)kracht aanspreken. Tijdens mijn docentschap in het excellentie onderwijs (Honours Programma) van de Universiteit Utrecht en Hogeschool Groningen breng ik graag mijn praktijkervaring mee naar de colleges en in het onderzoek naar leiderschap en talentontwikkeling. In mijn rol als adviseur en (team)coach in organisaties zijn mijn interventies geïnspireerd door en gebaseerd op de laatste wetenschappelijke bevindingen op het vakgebied van de (positieve) psychologie, het systemisch denken en door een rijke traditie in de filosofie, met name op het gebied van zingeving, (toegepaste) ethiek en levenskunst.

Brenda Vos

Kenmerkend is mijn vermogen mensen met een open, aandachtige en nieuwsgierige houding te benaderen. Ik hou van vitale communicatie op de mm2 in groepen: daar ervaar ik een rijkdom aan interactie, daar zijn zoveel verschillende lagen in gesprekken te ontdekken en er spelen vele (tegenstrijdige) belangen en behoeften een rol. Kortom, reflectie, dynamiek en uitdaging. Ik ervaar plezier in het opzoeken van de vrije ruimtes waarin een heldere gedachtegang, humor en diepgang elkaar kunnen ontmoeten.

Samenwerking

Bijzonder project

  • Waardenweb, interactief onderwijsinstrument voor morele reflectie in de specialistische opelidingen geneeskunde (i.o.v. Universiteit van Amsterdam)

Met dank aan

Opdrachtgevers