Wie ben ik?

Karakteristiek

Wetenschappelijke inzichten en praktische ervaring gaan hand in hand in mijn werk. Samen richten ze zich op talent: mensen en organisaties laten groeien en hun (veer)kracht aanspreken. Tijdens mijn colleges aan van de Universiteit Utrecht breng ik graag mijn praktijkervaring mee. En in mijn rol als adviseur en (team)coach in organisaties zijn mijn interventies geïnspireerd door en gebaseerd op de laatste wetenschappelijke bevindingen op het vakgebied van de (positieve) psychologie, het systemisch denken en door een rijke traditie in de filosofie, met name op het gebied van zingeving, (toegepaste) ethiek en levenskunst.

Brenda Vos

Kenmerkend is mijn vermogen mensen vanuit een open, aandachtige en nieuwsgierige houding te benaderen. Ik hou van vitale communicatie op de vierkante millimeter: daar ervaar ik een rijkdom aan interactie, daar zijn zoveel verschillende lagen te ontdekken, en daar spelen vele (tegenstrijdige) belangen, perspectieven en behoeften een rol. Kortom, reflectie, dynamiek en uitdaging. Ik ervaar plezier in het opzoeken van de vrije ruimtes waarin een heldere gedachtegang, humor en diepgang elkaar kunnen ontmoeten.

Samenwerking

Bijzonder project

  • Waardenweb, interactief onderwijsinstrument voor morele reflectie in de specialistische opleidingen geneeskunde (i.o.v. Universiteit van Amsterdam)

Met dank aan

Opdrachtgevers